Sailing World Performance Yachts BV, uw Dufour importeur voor Nederland en West Duitsland!
Wij hebben voor u liggen een 350 GL, 382 GL, 412 GL en een 460 GL. U bent van harte welkom in Lemmer!
Schitterende Sturiër 400 OC, nu te bezichtigen in onze verkoophaven in Lemmer!
VERKOCHT/VERKAUFT/SOLD/VERKOCHT/VERKAUFT/SOLD/VERKOCHT/VERKAUFT/SOLD
Bavaria 30 Cruiser, nu in prijs verlaagd naar Euro 44.900,00!
Zeer goed onderhouden prive gebruikt jacht, te zien in Lemmer!
Le Comte 38, tijdloos design, fantastische zeileigenschappen, recente refit!
Alle inruil bespreek. Komt u voor een bezichtiging naar Lemmer. Vraagprijs Euro 49.500,00!
Schitterende Bavaria 38 Cruiser met 3 hutten en 1,60m diepgang.
Zeer complete uitrusting. Ligplaats nog bij eigenaar, belt u ons voor een afspraak 0514-569123!

Verkopen

First Class Verkopen

 

Onze werkwijze...

Wij voeren alle belangrijke gegevens en een foto van uw jacht in in een speciaal voor ons ontwikkeld makelaarsprogramma. Geïnteresseerde bezoekers krijgen vanzelfsprekend een uitdraai van deze gegevens en indien iemand telefonisch of per email informatie opvraagt, worden deze gegevens keurig toegestuurd. Omdat we ook zoekopdrachten uitvoeren, is het zeer wel mogelijk dat de koper van uw jacht al in ons bestand ingeschreven staat. Verder worden alle schepen die bij ons in de verkoop zijn gratis elke 2 weken van buiten gereinigd en regelmatig in de aansprekende watersportvakbladen geadverteerd.

...uw voordeel

De verkoop van uw jacht via Sailing World biedt u wezenlijke voordelen: langdurige onderhandelingen, intensieve reistijd van uw woonplaats naar de ligplaats van uw jacht, proefvaren met klanten omdat het zulk mooi weer is en toch niet kopen, en wekenlange reacties op uw advertentie in een watersportblad, worden volledig door ons over genomen. Verder kunt u er zeker van zijn dat wij een goede prijs voor uw jacht realiseren en dat u geen rare juridische verrassingen te verwachten heeft. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij onze klanten, naast de bemiddeling van schepen, een alles-onder-één-dak-service kunnen aanbieden.

Onze alles-onder-één-dak-service

Met behulp van onze gecertificeerd & beëdigd jachtmakelaar en taxateur kunnen wij op afspraak uw jacht taxeren. Jachthypotheken, jachttransport en overvaren met behulp van een schipper kunnen wij u tegen uiterst gunstige voorwaarden aanbieden. Ook bij de verzekering van uw jacht staan wij u graag terzijde. Noodzakelijke reparaties kunnen direct worden gepland en uitgevoerd door onze buurman „Jachtwerf Maronier". Klantvriendelijkheid betekent bij ons de klant een snelle, probleemloze afloop te garanderen en een speciaal op hun wensen afgestemde service te bieden.

Uw redenen om Sailing World de verkoop van uw jacht toe te vertrouwen zijn dus:

  • Snelle verkoop!
  • Hoge verkoopopbrengst!
  • Zekerheid!
  • Gemak!
  • Uw boot kan hier ook liggen!U wilt toch ook uw boot verkopen?
  • https://t.co/pnQPF8bZRi
  • Waldhaus Winterberg https://t.co/nmvzU3fpkT
  • Home - Motorboatworld - Motorboatworld https://t.co/kR0VoT1sHa
  • MEGA AANBIEDINGEN BIJ SAILING WORLD YACHT BROKERS! De Bavaria 36 Cruiser, 2012, nieuwprijs Euro 156.000,00, met boe…https://t.co/QMubxHKSUE
  • Is dit leuk of is dit leuk? De "Flotte Lotte", een varende vakantiewoning (2011/2012), is van binnen nog als nieuw! …https://t.co/OpmxXco00o