Sailing World Performance Yachts BV, uw Dufour importeur voor Nederland en West Duitsland!
Vrijblijvende proefvaart mogelijk met de Dufour 350 en 382 Grand Large!
Schitterende DEMO DUFOUR 350 Grand Large!
Bent u nieuwsgierig naar dit jacht en wilt u eens bezichtigen of varen? Belt u dan naar 0514-569123 en vraagt u naar Robin of Joost voor meer informatie! Nieuwprijs Euro 156.604,25! Direct leverbaar!
Mooie jonge Dufour 310 Grand Large met kielmidzwaard! Droog vallen op het Wad!
Moabi interieur met 2 slaaphutten, toilet/douche, ruime kasten en bakskist. NU EURO 102.500!! Belt u ons voor een bezichtigingsafspraak 0514-569123 of per mail broker@sailingworld.nl.
Leuke Beneteau Evasion 37 voor een interessante prijs!
Deze Beneteau Evasion 37 uit 1983 bevindt zich in een technisch goede staat van onderhoud en heeft een goede uitrusting. Gezien haar bouwjaar en vraagprijs moet u wel wat klussen hier en daar. Het beste is gewoon langs komen en zelf kijken! Belt u ons 0514-569123 of per mail aan broker@sailingworld.nl.
Stoere en zeegaande Nelson 32 in een uitstekende staat van onderhoud!
BELT U ONS 0514-569123 VOOR MEER INFO EN EEN BEZICHTIGING!
Zeer interessante net ingevaren Cranchi 53 Trawler met omvangrijke uitrusting!
Belt u ons op 0514-569123 voor de complete specificaties of direct een proefvaart in de buurt van Genua.
Schitterende Demo Cranchi E 52 F Evoluzione, direct leverbaar!
Belt u ons voor een complete specificatie of direct een bezichtigingsafspraak in het test centre van Cranchi, vlakbij Venetië 0514-569123
Schitterende Spirit 36 met zeer goede uitrusting!
NU TE BEZICHTIGEN IN ONZE VERKOOPHAVEN IN LEMMER!

Verkopen

First Class Verkopen

 

Onze werkwijze...

Wij voeren alle belangrijke gegevens en een foto van uw jacht in in een speciaal voor ons ontwikkeld makelaarsprogramma. Geïnteresseerde bezoekers krijgen vanzelfsprekend een uitdraai van deze gegevens en indien iemand telefonisch of per email informatie opvraagt, worden deze gegevens keurig toegestuurd. Omdat we ook zoekopdrachten uitvoeren, is het zeer wel mogelijk dat de koper van uw jacht al in ons bestand ingeschreven staat. Verder worden alle schepen die bij ons in de verkoop zijn gratis elke 2 weken van buiten gereinigd en regelmatig in de aansprekende watersportvakbladen geadverteerd.

...uw voordeel

De verkoop van uw jacht via Sailing World biedt u wezenlijke voordelen: langdurige onderhandelingen, intensieve reistijd van uw woonplaats naar de ligplaats van uw jacht, proefvaren met klanten omdat het zulk mooi weer is en toch niet kopen, en wekenlange reacties op uw advertentie in een watersportblad, worden volledig door ons over genomen. Verder kunt u er zeker van zijn dat wij een goede prijs voor uw jacht realiseren en dat u geen rare juridische verrassingen te verwachten heeft. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij onze klanten, naast de bemiddeling van schepen, een alles-onder-één-dak-service kunnen aanbieden.

Onze alles-onder-één-dak-service

Met behulp van onze gecertificeerd & beëdigd jachtmakelaar en taxateur kunnen wij op afspraak uw jacht taxeren. Jachthypotheken, jachttransport en overvaren met behulp van een schipper kunnen wij u tegen uiterst gunstige voorwaarden aanbieden. Ook bij de verzekering van uw jacht staan wij u graag terzijde. Noodzakelijke reparaties kunnen direct worden gepland en uitgevoerd door onze buurman „Jachtwerf Maronier". Klantvriendelijkheid betekent bij ons de klant een snelle, probleemloze afloop te garanderen en een speciaal op hun wensen afgestemde service te bieden.

Uw redenen om Sailing World de verkoop van uw jacht toe te vertrouwen zijn dus:

  • Snelle verkoop!
  • Hoge verkoopopbrengst!
  • Zekerheid!
  • Gemak!
  • Uw boot kan hier ook liggen!U wilt toch ook uw boot verkopen?
  • https://t.co/pnQPF8bZRi
  • Waldhaus Winterberg https://t.co/nmvzU3fpkT
  • Home - Motorboatworld - Motorboatworld https://t.co/kR0VoT1sHa
  • MEGA AANBIEDINGEN BIJ SAILING WORLD YACHT BROKERS! De Bavaria 36 Cruiser, 2012, nieuwprijs Euro 156.000,00, met boe…https://t.co/QMubxHKSUE
  • Is dit leuk of is dit leuk? De "Flotte Lotte", een varende vakantiewoning (2011/2012), is van binnen nog als nieuw! …https://t.co/OpmxXco00o