Sailing World Performance Yachts BV, uw Dufour importeur voor Nederland en West Duitsland!
Wij hebben voor u liggen een 350 GL, 382 GL, 412 GL en een 460 GL. U bent van harte welkom in Lemmer!
Schitterende Sturiër 400 OC, nu te bezichtigen in onze verkoophaven in Lemmer!
VERKOCHT/VERKAUFT/SOLD/VERKOCHT/VERKAUFT/SOLD/VERKOCHT/VERKAUFT/SOLD
Bavaria 30 Cruiser, nu in prijs verlaagd naar Euro 44.900,00!
Zeer goed onderhouden prive gebruikt jacht, te zien in Lemmer!
Le Comte 38, tijdloos design, fantastische zeileigenschappen, recente refit!
Alle inruil bespreek. Komt u voor een bezichtiging naar Lemmer. Vraagprijs Euro 49.500,00!
Schitterende Bavaria 38 Cruiser met 3 hutten en 1,60m diepgang.
Zeer complete uitrusting. Ligplaats nog bij eigenaar, belt u ons voor een afspraak 0514-569123!

Kopen

First Class kopen!

Reële prijzen/snel wisselend aanbod

Ons aanbod omvat voornamelijk jonge, goed onderhouden zeil- en motorjachten van gerenommeerde werven. Jachten uit deze categorie zijn voor u bijzonder interessant, omdat ze de grootste waarde-afschrijving al gehad hebben. Wij staan in voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding. De prijs is vooraf vastgesteld door onze beëdigde & gecertificeerd jachtmakelaar en taxateur, uiteraard met goedvinden van de verkoper. Hierdoor bent u verzekerd van reële, op de actuele markt afgestemde prijzen. Dankzij het snel wisselende aanbod hebben wij al gauw een passend jacht voor u.

Onze werkwijze...

Over elk door ons aangeboden jacht hebben wij een zorgvuldig samengesteld informatieblad met kleurenfoto en vaak ook een indelingstekening. Mocht het door u gewenste jacht niet door ons aangeboden worden, dan kunnen wij u toch nog van dienst zijn. Wij hebben immers internationale contacten. Uw zoekopdracht kan zodoende snel gevolgd worden door “gevonden”. Aan de uitvoering van een zoekopdracht zijn bij ons geen kosten verbonden.

... uw zekerheid

Mocht u tot aanschaf van een jacht overgaan via Sailing World, dan verzorgen wij een waterdicht contract, dat alles uitsluit wat bij aankoop van een jacht problemen zou kunnen geven. Natuurlijk heeft u ook het recht om een expertise te laten uitvoeren. Bij ons koopt u first class.

Onze alles-onder-één-dak-service

Jachthypotheken, jachttransport over land of over zee kunnen wij u tegen voordelige tarieven aanbieden. Ook bij de verzekering van uw jacht zijn we u graag behulpzaam. Mocht na expertise onverhoopt blijken dat er toch enige gebreken geconstateerd zijn, of mocht u extra toebehoren willen aanschaffen, dan kunt u terecht bij de op ons terrein aanwezige jachtwerf. Zo vaart u veilig en volledig uitgerust de haven uit!
Klantgericht werken betekent bij ons professionele begeleiding op het gehele traject van bezichtiging tot en met de overdracht van het schip. Ongekende service waar u wel bij vaart!

Vier redenen om First Class te kopen:

• Ruim en snel wisselend aanbod
• Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
• Zekerheid
• Gemak

  • https://t.co/pnQPF8bZRi
  • Waldhaus Winterberg https://t.co/nmvzU3fpkT
  • Home - Motorboatworld - Motorboatworld https://t.co/kR0VoT1sHa
  • MEGA AANBIEDINGEN BIJ SAILING WORLD YACHT BROKERS! De Bavaria 36 Cruiser, 2012, nieuwprijs Euro 156.000,00, met boe…https://t.co/QMubxHKSUE
  • Is dit leuk of is dit leuk? De "Flotte Lotte", een varende vakantiewoning (2011/2012), is van binnen nog als nieuw! …https://t.co/OpmxXco00o